renovering af hus pris

Lad multi hjørnet fixe det!

vi har erfaring med alt indenfor renovering

 • Gulvlægning
 • Opsætning af lofter
 • Montering af køkkener
 • Opsætning af skillevægge

… og meget mere – så kontakt os gerne, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.

 

vores ydelser

Brick wall

Murerarbejde

Vi løser alle opgaver inden for murerarbejde såsom udkrads af murværk, omfugning, opmuring, vandskuring, netpuds samt alt der høre sig faget til.

Gardener Moving Lawn

Havearbejde

Havearbejde såsom fældning af træer, klipning af græs, klipning af hæk, busk rydning, flise belægning, shelter bygning, hegn opsætning og meget meget mere.

Professional craftsman applying plaster with a trowel

Renovering

Vi har stor erfaring med renovering af huse, og løser opgaver såsom gulvlægning, opsætning af loft, køkken montering, opsætning af skillevægge og mere til.

Renovering af huse

Hvis i vil renover et hjem, vil prisen altid være et stort fokusområde. Efter mange års forsømmelse, trænger jeres hus til en god omgang renovering.

Hvad skal man så gør? – Skal man ordne det selv eller bruge professionelle til gulvlægning, opsætning af lofter, køkkenmontering eller opsætning af skillevægge?

Vores klare anbefaling er altid at gør brug af professionelle. Jeres hus skal holde mange år endnu. Det er utrolig tidskrævende for ikke professionelle personer. De økonomiske variabler og konsekvenserne for at bygge forkert kan have katastrofale følger.
Renoveringen af sit hus og prisen variere meget.Så næste gang i skal have gulvlægning, opsætning af lofter, køkkenmontering eller opsætning af skillevægge
Kontakt os for mere information.

Skal man renovere sit hjem fx gulvlægning, opsætning af lofter, køkkenmontering eller opsætning af skillevægge ?

Husrenovering er dyrt, tidskrævende og rodet. Alligevel vælger mange mennesker at renovere deres hjem af forskellige årsager. Derfor er der næsten lige så mange grunde til at renovere jeres hjem, som der er projekter at vælge imellem. 

Her kommer der 7 grunde til at vælge renovering af jeres hjem. Denne grund er selvefølgelig den væsentligste. Der er mange gode grunde til at renovere jeres hjem, komfort og nydelse er en af de vigtigste punkter, der ikke bør overses. Hvis man uelukkende renoverer på baggrund af den fremtidige salgspris, kan det tit og ofte ende med at bo i et showroom, der ikke helt føles som ens eget hjem. Komfort og nydelse er en af de vigtigste punkter end hvilke forbedringer, man tjener mest på.

 • Øg jeres komfort og nydelse af jeres hjem. Denne grund er selvefølgelig den væsentligste. Der er mange gode grunde til at renovere jeres hjem, komfort og nydelse er en af de vigtigste punkter, der ikke bør overses. Hvis man uelukkende renoverer på baggrund af den fremtidige salgspris, kan det tit og ofte ende med at bo i et showroom, der ikke helt føles som ens eget hjem. Komfort og nydelse er en af de vigtigste punkter end hvilke forbedringer, man tjener mest på.
 • Sikkerhedsproblem i jeres hus. Nogle renoveringer sker på baggrund af elektriske, taglækager eller revne problemer, der skal tages hånd om for at bo i et sikkert hjem og forhindre store tab af hjemmet.
 • For at forbedre boligens værdi. Hvis man planlægger at sælge sit hjem inden for de næste år, kan det være en rigtig god ide at renovere sit hjem med henblik på at få mest muligt ud af det, når salget skal til at forekomme. Gulvlægning, opsætning af lofter, montering af køkkener og opsætning af skillevægge samt meget mere.
 • For at opgradere hjemmets funktion. Renovering af sit hjem for at få bedre funktionalitet møder vi tit. Badeværelset skal gøres større så de travle morgener bliver mindre stressfulde. Kun fantastien sætter grænser for, hvad en opgradering af jeres hjem skal være.
 • At øge husets effektivitet. Nye vinduer, en varmepumpe og ekstra isolering er eksempler på forbedringer, der kan reducere energiomkostningerne og betale sig selv over tid. Mere effektive huse er også mere attraktive for købere, hvis man vil sælge, da de ved, at omkostningerne vil være lavere på et energieffektivt hjem.
 • Opdatere hjemmets stil. Et ældre hjem kan have et gammelt udseende, der gør det mindre attraktivt for købere eller kan se mere almindeligt ud end eksklusivt. Opdatering af dit hjems stil kan være et indfald baseret på nye tendenser eller en måde at forberede et hus til salg på. Det bedste valg er at bruge tidløse stilarter, der sender budskabet om sofistikeret. Renovering af hus pris.
 • At forberede huset til salg. Når det primære mål med renovering er at sælge boligen, skal valgene afspejle, hvad der mest sandsynligt vil hjælpe med salget. Neutrale farver, opgraderinger, der tilføjer værdi og fastsættelse af kosmetiske eller funktionelle problemer, hjælper med at få huset i topform til videresalg.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.